Wie is Anita Straatman?

Mijn naam is Anita Straatman, al vele jaren gespecialiseerd in persoonlijke financiën. In mijn functie verzorg ik een onafhankelijk advies voor mensen met allerlei financiële vraagstukken die zich tijdens de levensloop kunnen aandienen.

Na het behalen van mijn HBO-diploma ben ik als adviseur gaan werken voor agrarische ondernemers. Adviseren over huwelijkse voorwaarden, het gezinsbudget, de belastingen, financiële en juridische consequenties bij overlijden en het overdragen van vermogen naar de kinderen zijn de onderwerpen die veel aan bod kwamen. Omstreeks 1996 waaide het begrip Financiële Planning vanuit Amerika over voor deze werkzaamheden. In 2000 heb ik mijn certificering Financiële Planning behaald. In 2006 startte ik uiteindelijk mijn eigen financieel adviesbureau.

Om kennis up-to-date te houden heb ik altijd veel aandacht geschonken aan scholing, zoals jaarlijks het certificaat behalen voor FFP. Daarnaast heb ik ook extra opleidingen voor mediation, financieel echtscheidingsadviseur, levensexecuteur en toezichthouder gevolgd.

Het doet mij goed om te zien dat mensen met een persoonlijke aanpak weer vertrouwen krijgen in hun eigen financiën. Mensen zijn mij dankbaar voor de uitleg en antwoorden op hun vragen en rust die ik hen geef met mijn advies.

Portret Anita Straatman

Direct hulp bij uw financiën?

Neem vandaag nog contact op en zorg voor grip op uw financiën.

Mijn specialisaties

Als financieel adviseur kan ik u in veel situaties een gedegen onafhankelijk advies geven. Bij mij krijgt u geen verkooppraatjes, maar een eerlijk advies voor uw persoonlijke situatie. Vragen rondom uw hypotheek, pensioen of bijvoorbeeld de financiële gevolgen van een scheiding of verbroken relatie? U kunt bij mij terecht voor een goed financieel gesprek.

Contact opnemen

Als u behoefte heeft aan persoonlijk en onafhankelijk financieel advies, laat dan hieronder een bericht achter. Ik zal uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden, zodat we samen naar uw financiële situatie kunnen kijken. U kunt ook direct contact opnemen via ons mailadres info @ muntor.nl of 06-41280712.

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.
Please check this field.